Читај ми!

Станојевић пред Мачву: Имамо јасан циљ

Тренер Партизана Александар Станојевић рекао је да његов тим има јасан циљ против Мачве у 32. колу Суперлиге.

Црно-бели ће сутра од 18.05 сати гостовати домаћем тиму у Шапцу.

"Играмо у гостима против екипе која је већ испала из лиге. Међутим, ми имамо наше циљеве и наш начин игре", поручио је Станојевић на видео конференцији за медије пред меч.

Стратег црно-белих истакао је да и у овом дуелу неће моћи да рачуна на Светозара Марковића и Жана-Kристофа Бајбека.

"За Бајбека је било планирано да уђе са клупе, али је повраћао, осећа се лоше и неће бити у конкуренцији за тим. Што се тиче Свете Марковић, видећемо да ли ће бити у могућности да игра у полуфиналу Kупа", објаснио је Станојевић.

Станојевић је најавио да ће у финишу сезоне млади играчи, као и до сада добијати шансу, али да се ниште неће радити на силу.

"Имамо 30 играча у саставу и тешко је да свако добије шансу. Биће ту и незадовољних играча. Трудимо се да младим играчима укажемо шансу и мислим да сам у претходном периоду давао прилику младима да се наметну. Kолико ће још ко добити минута на терену, зависи од њих, али и ситуације. Дуплиране су нам позиције, практично имамо по три играча на свком месту у тиму и не можемо нешто да радимо преко реда", навео је Станојевић.

Иако је у минулом колу против Радничког из Ниша бранио одлично, Станојевић је најавио да Александар Поповић неће бити међу стативама и за меч у Шапцу.

"Против Мачве неће бранити. Волим да ми сви играчи буду у фокусу и зато стално ротирамо, да имам што више њих на располагању који су у правом ритму. Он је показао да је садашњост и будућност Партизана. Напредовао је доста и има рутину", закључио је Станојевић.

петак, 19. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво