Читај ми!

Борјан брани, а Митровић даје голове за малог Гаврила

Капитен Црвене звезде голман Милан Борјан придружио се хуманитарној акцији за малог Гаврила. Њeгов дрес из канадске репрезентације биће продат на аукцији која траје до уторка у 20 часова. Фудбалски савез Србије донирао је дрес Александра Митровића.

У Фејсбук групи "Лицитирај за живот", где се у последњих неколико месеци обављају лицитације у хуманитарне сврхе, нашла се веома занимљива понуда. Наиме, по први пут у Србији голман Црвене звезде Милан Борјан поклања свој дрес из репрезентације Канаде. Борјан се придружио целом тиму за малог Гаврила коме је потребно 2,5 милиона долара за живот.

Пре Гаврила, Борјан је активно учествовао у истој акцији за Мињу Матић, за коју је скупљен новац и она се успешно опоравља након терапије примљене у САД.

Лицитација је још у току и траје до уторка, 13. априла, у 20 часова.

Сви заинтересовани могу да се прикључе акцији кликом 

 

Дрес најбољег стрелца у историји фудбалске репрезентације Србије Александра Митровића постављен је на аукцију на сајту Лимундо, а средства која се уплате биће усмерена на рачун за лечење малог Гаврила Ђурђевића.

Како се наводи у саопштењу, аукција ће трајати седам дана.

Црвени, тзв. домаћи дрес Србије, са потписом Александра Митровића донирао је Фудбалски савез Србије.

За његов дрес можете лицитирати овде 

Данас је објављено да је дрес Душана Тадића продат за 125.000 динара у склопу ове исте акције. 

Раније је за помоћ Гаврилу продата капитенска трака Kристијана Роналда, коју је "бацио" после утакмице Србија–Португалија, копачке и дрес српског репрезентативаца Стефана Митровића, као и потписани дрес Дејана Станковића. 

Уколико нисте у могућности да учествујете на аукцији, малом Гаврилу можете помоћи слањем СМС поруке 973 на 3030.