Звезда декласирала Јавор на гостовању

Фудбалери Црвене звезде убедљиво су надиграли Јавор са 5:1 на гостовању у утакмици 31. кола Суперлиге Србије. Црвено-бели су до победе дошли после резултатског преокрета који су начинили у првом полувремену.

Домаћини су добро ушли у меч и већ на самом старту, у петом минуту, дошли до предности голом Луке Луковића који је са леве стране упутио прецизан ударац у угао мреже Милана Борјана.

Али Звезда је одмах узвратила и дошла до изједначења неколико минута касније голом Александра Катаија.

Настављена је добра игра са неколико шанси на обе стране а онда је Катаји био кључни играч резултатског преокрета до кога је Звезда дошла у 30. минуту.

Катаји је поново упутио оштар шут ка голу а лопта је закачила Лазара Николића и одбила се у мрежу домаћина за 2:1 са колико се отишло на паузу.

У првом полувремену одвијала се равноправна игра на терену али у другом су црвено-бели преузели пуну иницијативу, па је уследила серија од чак три гола за убедљиву победу. У стрелце су се уписали Милутиновић, Ел Фарду Бен и Фалко, а мало је недостајало да списак стрелаца буде и знатно дужи.

Домаћини су поражени са највећим резултатом у овој сезони док је водећа Звезда наставила победничку серију која води ка титули, а ток меча можете овде погледати.

Суперлига, 31. коло:

Субота:

Чукарички - ТСЦ 0:0
Младост - Спартак 1:0
Вождовац - Пролетер 1:1

Недеља:

Јавор - Црвена звезда 1:5
Партизан - Раднички Ниш 2:0

Понедељак:

Инђија - Бачка (16 сати),
Радник - Металац,
Напредак - Мачва,
Рад - Нови Пазар,
Војводина - Златибор (18 сати).

Табела: Црвена звезда 89 бодова, Партизан 77, Чукарички 62, Војводина 60, Радник 48, Спартак 47, ТСЦ 46, Пролетер 43, Младост 42, Раднички Ниш 38, Вождовац 38, Металац 38, Јавор 37, Нови Пазар 36, Рад 33, Напредак 32, Инђија 30, Златибор 22, Мачва 21, Бачка 16.

 

субота, 11. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара