Станковић: Против Јавора да потврдимо победу у дербију

Тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић уочи гостовања Јавору у 31. колу Суперлиге очекује да његов тим и на овом мечу настави победничку серији. Утакмица у Ивањици игра се у недељу од 15 часова.

Тренер црвено-белих Дејан Станковић осврнуо се на протекли дерби и на последњи меч са Јавиром који им није остао у најбољем сећању.

"Прву утакмицу против Јавора нисмо успели да добијемо, иако је тај меч требало да завршимо са пар голова. Једноставно такав је био дан, сада је другачије, сада желимо да у Ивањици потврдимо победу у дербију.", рекао је Станковић за клупску ТВ.

Стратег Звезде је констатовао да су домаћини врло мотивисани за игру као и његов тим што гарантује да ће утакмица бити добра и занимљива.

"У меч улазимо максимално концентрисани, дерби је прошао, одиграо се, архивиран је, поуке и добре ствари ћемо извући, а наш циљ остаје непромењен. Идемо да одиграмо једну јаку утакмицу тамо, иако је терен незгодан, мањи је, димензије су мање, они су мотивисани, имају своју математику и циљеве. Биће то једна права и добра утакмица ", истакао је Станковић.

Звездин тренер додао је и да нема места калкулацијама и да ће црвено-бели у свакој утакмици до краја првенства ићи на победу.

"Математика чини своје, од почетка сезоне причамо о томе да спремамо утакмицу за утакмицу, три по три бода. Не размишљмо о нечему што је сутра, три бода против Јавора потврђују победу против Партизана и нећемо одустати од тога. Нема калкулација, остало је осам кола до краја, четири победе су нам потребне да бисмо и математички обезбедили титулу. Једна по једна, ја бих волео да да добијемо све утакмице до краја и тежићемо ка томе, то је циљ", поручио је Станковић.

Утакмица између Јавора и Звезде игра се у недељу од 15 сати.

уторак, 14. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара