Суперлига: Звезда у Ивањици, Партизан чека Нишлије

Данашња три меча отварају 31. коло Суперлиге Србије које ће се играти током викенда а завршава се утакмицама у понедељак. Фудбалери Црвене звезде биће гости Јавора у Ивањици у недељу, а Партизан ће дочекати Раднички из Ниша.

У данашњим утакмицама Младост је домаћин Спартаку, Вождовац дочекује Пролетер, а Чукарички и ТСЦ ће одиграти "мини дерби".

На крилима победе у 164. дербију, Звезда жели да направи још један корак према четвртој узастопној титули и настави сјајну серију игара и у недељу на гостовању у Ивањици.

Истовремено, црно-бели ће против Нишлија, који долазе са новим тренером Александром Станковићем, покушати да се врате на победничку стазу.

У завршници кола Војводина, која је тренутно на четвртој позицији, не би требало да има тежак задатак против Златибора који је на зачељу табеле.

Распоред 31. кола Суперлиге

Субота: Чукарички – ТСЦ, Младост – Спартак, Вождовац – Пролетер (19 сати).

Недеља: Јавор – Црвена звезда (15 сати), Партизан – Раднички Ниш (19 сати).

Понедељак: Инђија – Бачка (16 сати), Радник – Металац, Напредак – Мачва, Рад – Нови Пазар, Војводина – Златибор (18 сати).

Табела: Црвена звезда 86 бодова, Партизан 74, Чукарички 61, Војводина 60, Радник 48, Спартак 47, ТСЦ 45, Пролетер 42, Младост 39, Раднички Ниш 38, Металац 38, Јавор 37, Вождовац 37, Нови Пазар 36, Рад 33, Напредак 32, Инђија 30, Златибор 22, Мачва 21, Бачка 16.

субота, 21. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи