Терзић: Италијанима поручујем да не покушавају, Станковић добија дугорочни уговор

Звездан Терзић, генерални директор Црвене звезде, истакао је да клуб нема намеру да се одрекне тренера Дејана Станковића и да ће му понудити дугорочни уговор. Терзић је после победе црвено-белих у 164. "вечитом дербију" са 1:0 реаговао на писања појединих медија да се италијанска Сампдорија интересује за стратега Звезде.

Терзић је истакао да су сви у клубу презадовољни радом Станковића који је, после сјајних игара у Европи, доминацију на домаћој сцени потврдио тријумфом у "вечитом дербију".

"У медијима смо видели да постоји интересовање из Италије за нашег тренера, али могу да кажем да нас нико није контактирао, а ево сада им поручујем да то и не покушавају. Презадовољни смо како Деки ради и не постоји промил шансе и да седнемо да разговарамо о његовом одласку", истакао је Терзић.

Он је додао да Звезда планира да понуди тренеру дугорочни уговор.

"Деки Станковић има уговор са Црвеном звездом до 30.06.2022. и не размишљамо о његовом одласку из клуба пре тог рока, а урадићемо све да га новим дугорочним уговором задржимо и након тога. Надамо се да ће још дуго предводити нашу Звезду и освојити још много трофеја, а нема сумње да ће Деки једног дана предводити највеће европске клубове", закључио је Терзић.

Звезда сада има 12 бодова више од Партизана и готово извесно ће освојити четврту узастопну титулу у Линглонг Суперлиги Србије.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи