Весић: Звезда кажњена због прославе титуле

Заменик градоначелника Београда Горан Весић тврди да је ФK Црвена звезда кажњен због прославе освојене титуле.

Одговарајући на оптужбе да је био на корона журки, с које су објављене фотографије на друштвеним мрежама, Весић каже да је велики навијач Звезде и да своје емоције не крије.

"После синоћне победе мог клуба над Партизаном и освојене титуле, дошао сам у клупски хотел који се налази на стадиону у коме су били играчи, стручни штаб са Дејаном Станковићем на челу и руководство клуба са Светозаром Мијаиловићем и Звезданом Терзићем. Честитао сам им освојену титулу јер они су моји пријатељи", наводи заменик градоначелника Београда.

Kако каже, седели су у полуотвореном простору клупског хотела са терасом. Приметио је да су играчи позвали музику на прославу, што није у скаладу са епидемијским мерама.

"Они су млади људи, који су вакцинисани, и који желе да прославе титулу. Не могу то да им замерим. Чим сам то видео истог тренутка сам напустио клупски хотел као што се види на снимку. Нити сам славио, нити певао, нити сам тамо био дуже од неколико минута", истиче Весић.

Kако тврди Весић, јутрос је проверио и утврдио да је Kомунална милиција интервенисала током вечери, прекинула музику, а Црвена звезда је кажњена. Kомунална милиција је реаговала на основу анонимне пријаве грађана око 22.30.

"Извињавам се свима које је мој поступак повредио. Нисам могао да знам шта ће се догодити у клупском хотелу који се налази у оквиру комплекса стадиона. Да сам знао, сигурно не бих дошао. Апелујем још једном на одговорно понашање свих људи у Београду и позивам наше грађанке и грађане да приме вакцину. То је једини начин да почнемо да живимо нормално и да се веселимо онако како смо то некада радили. Тај тренутак нестрпљиво чекамо и он ће сигурно доћи. Познато је колико се за то залажем", истиче Весић.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво