Спортисти у борби за Гаврилов живот – лицитирајте за дрес Јовића, Станковића, Илића, Милијаша...

Србија се поново ујединила како би помогла у лечењу малог Гаврила Ђурђевића, који болује од тешке али излечиве болести – спиналне мишићне атрофије. Да би отишао у иностранство на лечење потребно је два и по милиона евра. Помоћ се прикупља, а родитељи апелују за помоћ јер је реч о огромној своти новца.

Гаврило болује од спиналне мишићне атрофије, тип 1, то је болест која се манифестује губљењем мишића и респираторних органа као што је дисање и гутање.

Он мора да прими најскупљи лек на свету пре него што постане тежак 12 килограма.

Због тога су се многи спортисти окупили и донирали своју опрему која се продаје на аукцијама, како би се скупила што већа свота новца.

После траке Кристијана Роналда која је подигла много прашине и продата за више од 7.500.000 динара, акцији су се сада прикључили Стефан Митровић, Душан Тадић, потом Лука Јовић који је понудио два, па и легенде Црвене звезде и Партизана – Дејан Станковић, Саша Илић и Ненад Милијаш...

Током прошле и почетком ове године, грађани Србије су својом хуманошћу помогли и Софији, Аники, Лани, Оливеру, Мињи да оду на лечење и приме "золгенсму", најскупљи лек на свету, који помаже против спиналне мишићне атрофије.

Уколико не можете да лицитирате, пошаљите један смс са садржајем 973 на 3030 и будите му прекопотребна подршка са трибина у најважнијој утакмици живота!

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво