Шведска оптужује Ибрахимовића да је убио лава

Док италијански медији практично одбројавају сате до потписивања уговора о продужетку сарадње Милана и Златана Ибрахимовића, шведски медији пишу о томе како је Ибра 2011. године био у лову на лава којег је убио у Јужној Африци те увезао његову кожу, главу и вилицу које држи као трофеје у својим кућама. Шведски лист Експресен наводи да нападач има дозволу за лов коју је добио годину дана пре тог догађаја.

Сам Златан је самог себе врло често називао лавом а на леђима има велику тетоважу управо лава, пишу данас и италијански медији додајући да је изложен јаким критикама Шведске, земље у којој је рођен јер је убио краља џунгле који припада угроженој врсти.

Према шведским медијима 82 ловца из те земље су покушала да пренесу из Африке овакве трофеје, а Ибра је у томе и успео. Медији су безуспешно покушали да дођу до одговора од фудбалера.

Међународни Фонд за здравље животиња потврдио је да је између 2004 и 2014. године убијено 1,7 милиона животиња ради "трофеја".

У међувремену је Газета објавила да ће 40. рођендан Ибра прославити у дресу црвено-црних, баш попут Малдинија и Костакурте.

По писању најпознатијег спортског дневног листа у Италији, Милан и Ибрахимовић су дошли до договора, а потписивање уговора вредног седам милиона евра очекује се до краја ове седмице.

уторак, 07. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара