Реал у проблему пред "Ел Класико", Варан заражен коронавирусом

Француски штопер Рафаел Варан заражен је коронавирус, саопштио је Реал Мадрид. "Краљевски клуб" тако има додатних проблема на позицији дефанзивца, пред "Ел Класико" који се игра у суботу.

Трка за титулу у шпанском првенству се све више захуктава, пошто су Барселона и Реал смањили разлику у односу на Атлетико на само један, односно три бода.

Један од најбитнијих мечева у тој трци свакако је предстојећи "Ел Класико" који се игра у суботу.

Реал ће у меч против Барселоне ући знатно ослабљен, поготово у сегменту одбране, пошто неће моћи да рачуна на капитена Серхија Рамоса, али ни његовог партнера на месту штопера Рафаела Варана.

Тим из Мадрида саопштио је да је Варан био позитиван на тестирању на коронавирус, те да аутоматски извесно време неће бити на располагању тренеру Зинеду Зидану.

Како му је остало све мање избора, очигледно је да ће се Зидан определити за Едера Милитаа и Наћа за штоперски тандем у Ел Класику, али постоји опција да француски стручњак на терен пошаље исту дефанзивну линију као на мечу са Еибаром.

Реал је у том сусрету славио са 2:0, а "краљевски клуб" наступао је у формацији са три штопера, где се поменутој двојици придружио Менди, док су као бекови играли Марсело на левој и Васкез на десној страни.

Добра вест за Зидана је та што су се тренажном процесу прикључили Еден Азар и Федерико Валверде, који ће му бити на располагању за меч у суботу.

Барселона са друге стране сигурно неће моћи да рачуна на Роберта, Кутиња, Фатија, док ће под знаком питања бити наступ Пикеа.

петак, 20. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи