Црно-бели пуни оптимизма пред вечити дерби: Идемо на победу

Фудбалери Партизана Филип Холендер, Александар Миљковић и Саша Здјелар изјавили су да се надају победи у 164. вечитом дербију против Црвене звезде.

Партизан је у фантастичној серији од 19 победа у свим такмичењима и црно-бели пуни оптимизма очекују вечити дерби у среду.

"Фантастичан осећај, највећа утакмица за клуб и навијаче. Једва чекам. Постоји адреналин, причам са саиграчима. Имам искуства са великих утакмица, али ово је посебна утакмица. Гледао сам снимке претходних дербија са навијачима, којих сад неће бити. Жеље и очекивања су позитивна, морамо тако да размишљамо. Наравно, идемо на победу. Противничка екипа има сјајан низ победа, као и ми. Победиће бољи", рекао је Холендер за клупски телевизију.

Дефанзивац Александар Миљковић каже да екипа вечити дерби дочекује у добром расположењу.

"Дерби је специфична утакмица. Kроз историјu се показало да је тренутна форма небитна, већ детаљи и ситнице. Мислим да ми као екипа то поседујемо. Очекујем победу", рекао Миљковић.

Везни играч Саша Здјелар очекује да његов тим настави победнички низ и на "Маракани".

"Сваки дерби је ново доказивање. Ова утакмица је веома битна за нас. После 19 утакмица и 19 победа, желимо да наставимо низ и даћемо све од себе да се што боље припремимо. Дерби као дерби мени значи много, то сам показао и у претходним утакмицама. То је највећа утакмица нашег фудбала, где свако покаже себе. Играмо добар фудбал, како ми тако и они. Једва чекамо утакмицу и даћемо све од себе да изађемо као победници", закључио је Здјелар.

Дерби између Звезде и Партизана игра се у среду од 18 сати на стадиону "Рајко Митић".

четвртак, 19. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи