Читај ми!

Ераковић се опоравља и поручује: Недостају ми утакмице и тренинзи

Фудбалер Црвене звезде Страхиња Ераковић успешно се опоравља од повреде метатарзалне кости, коју је задобио на утакмици 21. кола Суперлиге Србије против Радничког из Ниша.

"Тренутно се осећам добро, опоравак иде у правом смеру, како је и планирано. Редовно идем на терапије, још увек не смем максимално да се ослоним на ногу, али опет то је нормално када је у питању овакав тип повреде. Највише ми недостају утакмице, као и тренинзи, али надам се да ћу изаћи још јачи из овога и наставити да пружам партије на врхунском нивоу", рекао је Ераковић за клупски сајт.

Звездин дефанзивац истакао је да верује у своје саиграче и да у наредним утакмицама и да очекује наставак победоносног низа, који му је само мотив више да се што пре придружи екипи.

"Тим заиста игра фантастично. Имамо низ од 16 утакмица без пораза у првенству, то све говори. Надам се да ћемо оправдати улогу фаворита у куп утакмици. Поставили смо циљ на почетку сезоне да освојимо дуплу круну, надам се да ће тако и бити. Ускоро се ближи и дерби, а Црвена звезда увек иде на победу без обзира ко је противник. Сматрам да смо квалитетнија екипа и наравно да очекујем тријумф", истакао је Ераковић.

Млади репрезентативац Србије напомиње да је тешко рећи у овом тренутку када ће се вратити на терен, али да тај моменат ишчекује са нестрпљењем.

"Операција је одлично прошла, сад иде овај тежи део код фудбалера, јер треба да прође одређено време када ћу добити „зелено светло" да могу да се вратим потпуно у тренажни процес. Не знам још тачно време када ћу бити спреман за максималне физичке напоре, али се надам да ћу се ускоро прикључити екипи и помоћи саиграчима у освајању дупле круне - закључио је Ераковић.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво