Читај ми!

Ко на ”чизми” жели Михајловића, а шта жели Синиша

Синиша Михајловић је по свему судећи поново обезбедио опстанак екипи Болоње, а већ су почеле приче о наредној сезони. Има оних у Италији који га виде и даље на истој клупи, али и оних које га селе у Торино и Рим.

Болоња је после 28 одиграних кола Серије А на безбедном 11. месту са 34 бода, што је довољно далеко од зоне испадања али исто тако и од Европе.

А управо то је оно што, наводно, смета српском стручњаку, који уговор са клубом има потписан до 2023. године.

Михајловићу је, како наводи лист Туто Болоња, доста борбе за опстанак, те од управе клуба и председника Сапута тражи појачавање тима на лето и напад на места која воде у неко од Уефа такмичења.

Синиша верује да за то није потребно пуно, с обзиром да је става да у садашњем саставу има прилично квалитета. Али, потребна је надоградња.

Како се може чути, клупски челници и директори Валтер Сабатини и Клаудио Фенучи су на истој линији, те ће урадити управо оно на чему Миха инсистира.

"Наравно да ће Михајловић остати и видећете да неће бити тешко да га убедимо", рекао је Фенучи поводом спекулација које су се појавиле у делу јавности, а које најављују могућност одласка Михајловића из клуба. 

Листови и новинари наклоњени уздрманом Јувентусу Михајловића чак спомињеу као једног од кандидата да наследи Андреу Пирла на клупу ”старе даме”, али су ту фаворити ипак Ђан Пјеро Гасперини, Симоне Инзаги и Лучано Спалети.

Са друге стране Коријере дело Спорт пише да Михајловића у виду има и председник римског Лација Клаудио Лотито, који је у све лошијим односима са већ поменутим тренером Симонеом Инзагијем.

Како год било, јасно је да је на ”чизми” Миха на цени.

петак, 20. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи