Читај ми!

Остојић још годину дана у Партизану

Фудбалер Партизана Бојан Остојић продужио је сарадњу са клубом на још годину дана, саопштили су црно-бели.

Искусни дефанзивац дошао је у Хумску 2016. године и до сада одиграо 155 утакмица, освојио дуплу круну у сезони 2016/2017 и још два трофеја Купа Србије.

"Бити лојалан клубу и спреман да у сваком тренутку одговориш захтевима тренера и институције какав је ФК Партизан је оно што се увек и свуда највише вреднује. Стога ми је посебно драго што смо данас продужили уговор са Бојаном Остојићем, који је у клубу већ пет година и који зна како се носи и колико је тежак дрес Партизана. Зато му још једном искрено честитам и желим пуно успеха у години која је пред њим", рекао је директор Милош Вазура за клупски сајт.

Остојић је признао да је потписивање уговора и за њега било велико изненађење.

"Не могу да кажем да се нисам негде потајно надао, али био сам свестан да сам већ доста дуго у Партизану, да долазе и други играчи и да је то у фудбалу неки нормалан процес. Стога ми је овај уговор још дражи, јер је дошао на иницијативу шефа Станојевића који важи за суровог професионалца, који из сваког играча извлачи максимум и за кога је једина мера искључиво рад, однос на терену и професионални однос према екипи. Захвалан сам њему и људима из клуба на поверењу које ми је указано. Оно што сигурно могу да обећам је да ћу, кад год то буде одлучио, бити ту за њега, за тим и терен, баш као и до сада", рекао је Остојић.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво