Читај ми!

Шпанци преносе: Реал жели СМС-а и Влаховића

Шпански лист Дон Балон преноси инфромације да је Реал Мадрид заинтересован за услуге српских играча Сергеја Милинковића Савића и Душана Влаховића и да ће покушати да их доведе на лето.

Дон Балон се често бави спекулацијама у шпанском фудбалу, а у најновијим наводи да је "краљевски клуб" веома заинтересован да своје редове појача са двојицом српских фудбалера.

Познато је да је велика смена генерација неопходна у Реалу, пошто је просек година екипе већи од просека остатка лиге, а најбољи играчи полако, али сигурно, залазе у позне играчке године.

Шпански лист наводи да би Сергеј Милинковић Савић био директна замена и наследник Луке Модрића, а да би Лацију било исплаћено 70 милиона евра.

"СМС" је и протеклих година био на радару највећих европских екипа, али до трансфера за сада није дошло.

Лацио је успео да наговори Сергеја да продужи уговор и тако га задржи бар на још коју сезону, али стиче се утисак да би српски везиста могао да промени средину овог лета.

Још један српски фудбалер који се налази на радару Флорентина Переза и Зинедина Зидана је Душан Влаховић.

Реал доста мука у кадровском смислу има на позицији нападача, јер поред Бенземе, нису успели да оформе још једног квалитетног голгетера.

Лука Јовић је послат на позајмицу у Ајнтрахт, где све ређе добија праву шансу и његова будућност у "краљевском клубу" је упитна.

Друга опција, Маријано Дијаз, или је често повређен, или не испуњава очекивања француског стручњака на клупи Реала.

Дон Балон наводи да ће Јовић и Маријано највероватније напустити Реал, а да је пажњу једног од највећих клубова на свету привукао Душан ВлаховиЋ.

Некадашњи нападач Партизана ове сезоне игра сјајно за Фјорентину, за коју је постигао 12 голова, од чега три у последњем мечу, те да са само 21 годином, представља Реалово инвестирање у будућност. 

Поред Реала, велико интересовање за Влаховића показали су и Милан и Рома... 

недеља, 05. мај 2024.
15° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се