Читај ми!

Милан извукао реми у Манчестеру, Тадић стрелац у победи Ајакса

Милан је стигао до изједначења против Манчестер Јунајтеда у надокнади времена, после корнера (1:1). Без победника одиграли и Славија и Ренџерс (1.1), док су до победа стигли Ајакс против Виљареала (3:0) и Виљареал против кијевског Динама (0:2).

Први погодак био је дело Амада Дијала, који је са 18 година и 243 дана најмлађи играч ван Британије који је постигао гол у европским такмичењима за Маннчестер Јунајтед.

Он је уједно гол постигао из првог ударца на гол који је уопште упутио откако је стигао у Енглеску, у свом трећем мечу (сваки је почео са клупе).

Међутим, Симон Кјер је у 92. минуту скочио после изведеног корнера и, савладавши Хендерсона, постигао веома вредан погодак за екипу Стефана Пиолија. 

Милан је овим ремијем можда прекинуо тренутни низ нешто лошијих резултата, али није и кудикамо дуготрајнију традицију која каже да је у 11 мечева против екипа из Енглеске славио само једном - против Арсенала (4:0) у Лиги шампиона у сезони 2011-2012.

Славија из Прага је, након елиминације Лестера, одиграла нерешено против још једне острвске екипе, Ренџерса.

Станчиу је постигао први гол на мечу. Ренџерсу је ово 14 примљени гол на 12. мечева у Европи ове сезоне, што је два више него што су примили на 34 утакмице у Шкотској, у свим такмичењима.

Ипак, Хеландер је у првом делу сусрета донео изједначење екипи коју води Стивен Џерард.

Ајакс је доста убедљиво савладао Јанг Бојс, а други од три гола постигао је Душан Тадић. Поред њега стрелци су били Класен и Броби.

Напослетку, Виљареал је савладао Динамо из Кијева као гост, а поготке су постигли Торес и Албиол.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво