Читај ми!

Станковић: У озбиљној смо серији, очекује нас леп меч против Чукаричког

"Чукарички је у форми, показали су да играју леп фудбал, да су у такмичарском ритму и да су се лепо 'наместили'. Немају шта да изгубе, сигурно ће доћи овде са намером да нас изненаде", рекао је тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић уочи дербија 26. кола Суперлиге.

"Ми смо већ у озбиљној серији утакмица, где само одмарамо и играмо. Сустигли су нас проблеми када је корона вирус у питању, Фалчинели и Фалко су ван строја, такође Ераковић. Морамо да сузбијемо редове до 20. марта и утакмице против Младости из Лучана, а затим ћемо имати један леп одмор од четири или пет дана. Да приведемо сезону крају онако како Црвена звезда заслужује", изјавио је Станковић за клупску телевизију.

Он је додао да екипа, упркос томе што нема навијача, воли да игра на Маракани.

"Маракана је наша кућа, енергију коју има Маракана нема нико. На нашу жалост је празна, међутим поред тога квалитет терена игра озбиљну улогу што се тиче наше игре", рекао је Звездин тренер.

Истакао је да се екипа спрема утакмицу за утакмицу.

"Прво да успешно стигнемо до одмора и репрезентативне паузе, па ћемо онда полако да сумирамо све и да се спремамо за завршни део првенства. Не волим да размишљам унапред, нити да стварам математику, волим да будем реалан, јер само реалан могу да пренесем праву ситуацију мојим играчима. Не желим да стварам филмове и правим сценарије, него да се бавим садашњошћу, оним што нас чека данас, сутра, а полако ћемо сумирати резултате на крају", рекао је Станковић.

Осврнуо се и на позив Милану Гајићу у репрезентацију Србије.

"Гајић то заслужује, ја сам се потрудио да им покажем како треба да се односе пре свега сами према себи, будући да сигурно имају квалитет чим носе дрес Црвене звезде. Не може неко случајно да носи црвено-бели дрес, само је било потребно да врати самопоуздање. Има много момака који су се 200 посто подигли, као јединке и као група. Гајићу честитам на позиву, жао ми је што Милуновић није добио позив, мислим да је озбиљан лидер на терену, међутим има времена", поручио је Станковић.

Утакмица између Црвене звезде и Чукаричког игра се сутра од 19.15.

четвртак, 28. март 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво