Читај ми!

Футсалери Србије и Северне Македоније поделили бодове

Футсал репрезентација Србије одиграла је нерешено са тимом Северне Македоније 1:1 у Врању на утакмици 3. кола Групе 4 квалификација за пласман на Првенство Европе у Холандији 2022. Реванш утакмица играће се 9. марта у Скопљу.

Иако су током целог меча имали иницијативу и чак упутили 47 шутева ка противничком голу, Орлови нису успели да дођу до победе на свом терену.

Футсал селекција Србије је повела поготком Пршића у четвртом минуту на асистенцију капитена Симића.

Иако су ка голу супарника упутили само 11 шутева, Македонци су успели да дођу до изједначеља голом Крстевског у десетом минуту, а за поделу бодова је најзаслужнији њихов голман Антоније Петровски који је био и најбољи играч меча.

На табели после три кола БИХ има 9, Румунија, Северна Македонија и Србија имају по 2 бода.

Реванш уутакмица у Скопљу, која се игра 9. марта, биће и пресудна за репрезентацију Србије, јер само победа је оставља у борби за друго место и потенцијални бараж за пласман на Европско првенство.

Састави тимова:

Србија: Момчиловић, Ракић, Томић, Пршић, Петров. Вулић, Алексић, Поповић, Симић, Рамић, Лазаревић, Стојковић, Милосављевић.

Северна Македонија: Петровски, Крстевски, Мицевски,Агуши, Петровић, Петровски, Ибиши, Исмаили, Леовски, Ранготов, Сулејман, Арсовски, Рамадан, Сефери.