Читај ми!

Гајић: Посебна част је кад вас Пикси позове у репрезентацију

Дефанзивац Црвене звезде Милан Гајић био је пријатно иненађен што се нашао на списку селекотора Драгана Стојковића за утакмице квалификација за Светско првенство у Катару 2022. године и истакао да је тиме посебно почаствован. Гајић се присетио својих досадашњих наступа за млађе селекције изразивши уверење да ће поравдати указано поверење.

Момак рођен у Вуковару је од почетка сезоне 2020/21 одиграо 34 утакмице, од тога 22 у националном првенству и постигао један гол на гостовању Војводини у Новом Саду, једанаест наступа у европским дуелима и један у Купу Србије.

"Пресрећан сам и велика ми је част што сам поново добио позив за национални тим Србије. Сваки играч се потајно нада да ће бити позван у репрезентацију и то је за мене једна радосна вест", рекао је десни бек Црвене звезде Милан Гајић.

"Захвалио бих се селектору Стојковићу на указаном поверењу. Ради се о легенди Црвене звезде и српског фудбала, тако да је додатна част добити његов позив. Желео бих да заједно зацртамо циљеве и радимо на њиховом остварењу у наредном периоду", изјавио је Гајић за клупски сајт.
Посебну пажњу Милан Гајић скренуо је на утакмици против Слована у групној фази Лиге Европе када је успео да се упише у листу стрелаца и помогне свом тиму да дође до убедљиве победе у европском такмичењу.
Члан шампионског тима са Новог Зеланда подсетио је да је у млађим категоријама играо и на Европском и на Светском првенству.

"Освојио сам Светско првенство на Новом Зеланду, тако да знам како је играти на великим такмичењима. Наравно знатно је већа одговорност играти за „А" селекцију, али циљ је исти. Већ у марту нас очекују три квалификационе утакмице. Треба се спремати корак по корак и тежити зацртаном циљу, а то је пласман на Светско првенство у Катару", истакао је Гајић.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво