Читај ми!

Делибашић потписао професионални уговор са Чукаричким

Млади фудбалер Никша Делибашић потписао је професионални уговор са Чукаричким, саопштио је клуб.

Како се наводи, Чукарички је наставио са трендом потписивања уговора са најталентованијим појединцима из Омладинске школе, а данас је професионални уговор добио момак рођен 8. фебруара 2006. године у Косовкој Митровици.

Делибашић је у претходној полусезони наступао за млађе кадете, а био је најбољи стрелац са чак 28 голова у јесењем делу такмичења.

У међувремену дебитовао је и за кадетску селекцију тима са Бановог брда, а стандардни је члан репрезентације Србије у свом узрасту.

"Дуго сам већ у Чукаричком, од 2016. године. Волим овај клуб и драго ми је да сам добио прилику да потпишем професионални уговор. Постигао сам велики број голова у првом делу сезоне, али се искрено надам да ће их у другом бити још више и да ћу остати на првом месту на листи стрелаца", изјавио је Делибашић за клупски сајт.

Никша је као петлић поставио рекорд који ће тешко бити оборен у скоријој будућности, јер за сезону постигао је чак 64 гола.

Како се наводи, на тај начин кренуо је стопама свог стрица Павла Делибашића, садашњег помоћног тренера Чукаричког, који је иначе најбољи стрелац у историји омладинаца Црвене звезде у једној сезони (1995/6 постигао је 58 голова).

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво