Читај ми!

Италијански медији критикују Милан, хвале Звезду и захваљују Донаруми и Богу

Хвала Богу што имамо Донаруму, само је један од наслова италијанских медија који јутрос коментаришу утакмицу Милана и Црвене звезде. Сви италијански медији су сагласни да је Звезда била боља од Милана и да је заслужила да иде даље.

Најчитанији спортски лист у земљи Газета дело спорт анализирао је меч Милана и Црвене звезде издвајајући само две позитивне ствари – то што је Милан прошао у осмину и то што имају суперголмана Ђанлуиђија Донаруму.

Све остало је, по њиховом мишљењу, било лоше и Милан иде даље само захваљујући голу који је дао у Београду.

Они додају да је Станковићев тим у многим стварима заслужио да буде на месту Милана и иде даље. Милан је играо са играчем више, али Пиолијев тим треба да се тргне јер је видљив и ментални и физички умор, те тим игра споро и на предвидљив начин. Газета сматра да са оваквом игром Милан неће далеко стићи.

Калчомеркато пише да је Милан прошао даље уз изузетну муку, а Газета подвлачи да је Станковићев тим мучио Милан до самог краја.

Навијачи Милана су бесни на тим а нарочито на Ромањолија и Далота, сматрајући да треба да се саберу и одморе. Не недостају иронични коментари на друштвеним мрежама.

"Ромањоли прави хаос чак и против Фалчинелија и играча из Коморе (дивота!), зар је он бољи од Шкрињара?", гласи један од коментара, док други има дозу ироније.

"Буди као Ромањоли. Поштуј социјалну дистанцу!"

На тапету је био и Диого Далот, момак који је стигао из Манчестер јунајтеда.

"Далота ћемо у јуну послати назад у Велику Британију."

Донарума је у четвртак прославио рођендан поклонивши Милану одличну одбрану.

четвртак, 26. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи