Читај ми!

Станковић: Наду нам нико не може одузети, Милан нам је награда

Пред реванш меч са Миланом у Лиги Европе, тренер Црвене звезде, Дејан Станковић, каже да је ово идеална прилика да се београдски црвено-бели покажу у најлепшем светлу на великој позорници.

После 2:2 у Београду, Звезди, теоретски, треба један гол у Милану, под условом да не прими нити један.

"Ми нисмо калкулисали ни пред прву утакмицу - није битна формација, већ како и наступио и изгледао на терену. А ја знам како смо изгледали на терену, а то знају и моји играчи. Ако си дао два гола код куће, треба ти један да прођеш... Али треба бити доста, доста опрезан, јер ако им оставиш простора они су за две секунде испред твог гола", рекао је Станковић у Милану.

Свестан је Станковић јачине Милана, али нико међу црвено-белима није песимиста. 

"Имају феноменалну транзицију, изузетно су брзи, јаки један на један, сви су видели јачину милана. Треба бити реалан, али нам нико не може узети наду и могућност да прођемо даље".

Милан је поражен од Специје у Серији А, као и од Интера пре неколико дана.

"Не можемо се поредити ни са Интером ни са Специјом, не можемо преписати рецепт. Али те утакмице су нам показале да Милан може да буде и рањив", рекао је Станковић.

Меч са Миланом у Италији, сматра тренер црвено-белих, јесте награда за његову екипу за све оно што су урадили у прошлом периоду.

"За моје момке је ово лепа прилика. Ја им кажем да је овај меч као награда. За одрицање, поштење, труд и рад... Ово је премија, прилика да се сви покажемо, а сигуран сам да ћемо се показати", закључио је Станковић.

Милан и Звезда играју у четвртак од 21 час. 

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво