Читај ми!

Јојић: Не оптерећујем се да ли почињем утакмице, важна је добра атмосфера

Екипа је испред сваког појединца, а кроз добре игре и победе искачу појединци, изјаво је фудбалер Партизана Милош Јојић.

Црно-бели су у серији од 12 победа у свим такмичењима у овој сезони.

"Атмосфера у клубу, тиму и стручном штабу је таква да је сваки играч јако битан, али и да се без сваког од нас може, што се показало у претходном периоду. Неке утакмице сам почињао, екипа је побеђивала, неке утакмице нисам почео и екипа је такође побеђивала", рекао је Јојић за клупски сајт.

"Екипа је испред сваког појединца, а кроз добре игре и победе искачу појединци. Да ли ћу почети или не, заиста се тиме не оптерећујем, већ је важно да је унутар тима атмосфера добра, да подржавамо једни друге и да се то види на терену, да смо права екипа."

Јојић је на претходном мечу у Суперлиги против Раднка из Сурдулице (3:0) уписао две асистенције.

"Обе асистенције су ми пођеднако драге, без обзира да ли говоримо о Вујкетовом првом голу (прим.аут. Игор Вујачић) или другом, Шћекином ( прим.аут. Александар Шћекић). У друго полувреме ушли смо мало конфузно, али смо тим голом то пресекли и наставили како треба. На тренинзима смо увежбавали прекиде и уигравали смо поједине акције, што се показало, наравно, као добро. У каријери ми се још није догодило да на једној утакмици имам две асистенције и то обе баш из прекида. Имао сам наравно и асистенције и давао сам и голове на истим утакмицама, а ово је први пут да имам две асистенције из прекида."

Партизан у петак гостује Инђији у 24. колу, а Јојић је изнео очекивања.

"Очекује нас један неугодан противник на лошем терену, то могу рећи, јер сам гледао њихове утакмице. Терен изгледа јако лоше. Инђија је екипа која је агресивна, која притиска, која се бори за опстанак и која самим тим има додатну мотивацију. Ми смо Партизан и идемо тамо по три бода", завршио је Јојић.