Читај ми!

Сити и Менхенгладбах у Будимпешти, Реал против Аталанте у Бергаму

Фудбалери Борусије из Менхенгладбаха и Манчестер ситија играју од 21.00 меч осмине финала Лиге шампиона. Директан пренос меча је на Првом програму РТС-а, стрим је на РТС Планети, а ток меча можете пратити на нашем порталу.

Немачка екипа је играла сјајно у групној фази, али бележи велики пад у форми, поготово у домаћем првенству, па ће имати тежак задатак против екипе каква је Сити.

"Грађани" са друге стране важе за једног од фаворита за освајање такмичења, поготово када се узме у обзир да су стекли осетну разлику на табели Премијер лиге, па могу да се фокусирају и припремају за напад на "ушати" пехар Лиге шампиона.

Утакмица се неће играти у Немачкој, већ у Мађарској и то на "Пушкаш арени" у Будимпешти, која је изабрана као неутрални терен.

Разлог тога је што је Немачка ограничила улазак из осталих земаља на своју територију, као меру заштите од новог соја коронавируса.

Меч Борусије Менхенгладбах и Манчестер ситија почиње у 21.00, можете га пратити у директном преносу на Првом програму РТС-а, стрим је на РТС Планети, док ток меча и снимке голова можете погледати на нашем порталу.

У другом мечу састају се Аталанта и Реал Мадрид.

Реал је на доста тежак начин успео у последњем колу групне фазе да упише победу и избори пласман у нокаут фазу.

Не очекује се ништа лакши посао "краљевског клуба" у осмини финала, где се састаје са Аталантом.

"Богиња" важи за апсолутног аутсајдера, али је неколико пута у протеклом периоду знала да пријатно изненади и једним од најатрактивнијих стилова фудбала у Европи, сруши много веће од себе. 

У корист Реала никако не иду бројне повреде, па ће тако тим из Мадрида највероватније наступити без Бенземе, Азара, Рамоса, Марсела, Карвахала, Милитаа, Родрига и Валвердеа.

Дуел Аталанте и Реала у Бергаму почиње такође у 21.00.

среда, 08. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара