Читај ми!

Челси игра у Мадриду против Атлетика, Лацио дочекује Бајерн

У уторак се настављају утакмице осмине финала Лиге шампиона. Атлетико Мадрид на свом терену игра против Челсија, док минхенски Бајерн у Риму игра против Лација.

Неколико ствари је доста јасно уочи дуела Атлетико Мадрида и Челсија. Домаћин, иако и даље први у Ла Лиги, није у форми, што показује, у крајњој линији, количина бодова коју је пропустио да освоји у претходним колима.

На другој страни, Челси са новим тренером игра све боље и сва је прилика да против шпанског тима жели да свој успон презентује и на највећој фудбалској сцени.

Луис Суарес није успео да постигне погодак у претходних неколико европских дуела (тачније, од 2015. године није постигао гол на гостовањима, а у претходне четири сезоне са Барселоном постигао је десет голова), али Дијего Симеоне дубоко верује да се „свкаи тим плаши Уругвајца".

„Без обзира на околности, противници се плаше Луиса. Он доноси толико тога екипи за коју игра. Није постигао гол у гостима? То ме питајте пред дуел у Лондону", рекао је Симеоне.

У претходна четири дуела два тима у Лиги шампиона сваки од њих има по победу.

Бајерн није победио утакмицу од Светског првенства за клубове и свакако је за њих веома важно да тај низ неуспеха (ово је заиста релативан термин кад аје минхенски Бајерн у питању) прекине

у дуелу са Лациом, који свакако није екипа без амбиција, а још мање екипа без квалитеа.

Оба меча почињу у 21.00.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво