Читај ми!

Велики пех за Звезду, Иванић не игра у реваншу против Милана!

Тренутно вероватно најбољи фудбалер Црвене звезде Мирко Иванић због повреде највероватније ће пропустити реванш меч против Милана у Лиги Европе. Незвестан је и наступ Филипа Фалка.

Не баш најбољи терени на гостовањима у Суперлиги и захтевни мечеви одражавају се на здравствено стање првог тима Црвене звезде.

Млади штопер Страхиња Ераковић је завршио сезону, Аксел Бакајоко се повредио против Милана, а последице меча у Суботици за викенд осећају играч у најбољој форми Мирко Иванић и највеће појачање у зимском прелазном року Филипо Фалко.

Италијан је на северу земље одиграо тек двадесетак минута пре него је био замњен Беном, док је Иванић одиграо свих деведесет минута и постигао изједначујући гол у 80. минуту.

Међутим, након меча се пожалио на болове у ”примицачу”, који је убрзо био прилично натечен, те извесно неће путовати на реванш у Италију.

Иако ово, поред суспензија одбрамбених играча из прве поставе Милуновића и Родића, значи много потешкоћа за Дејана Станковића у састављању тима, портпарол клуба из Љутице Богдана незванично је демантовао лоше прогнозе и поручио да ће обојца играти на ”Сан Сиру” у четвртак.

четвртак, 28. март 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво