Читај ми!

Станојевићева "стотка" против Радника: Част ми је...

Част је што сам тренер у оваквој громади од клуба. Бројке су и битне и нису битне, за мене су неке друге ствари битније, рекао је тренер фудбалера Партизан Александар Станојевић уочи сутрашње утакмице против Радника, његове 100. на клупи црно-белих.

"Тумбаковић је за наше новије генерације тренер свих тренера. Ако причамо о историји тренера Партизана, имате Тумбаковића и све остале нас. Да ли неко има 100 или мало мање или више, то је небитно'', рекао је Станојевић на онлајн конференцији за медије.

Он је додао да се сећа прве утакмице против Рада, првог тренинга на Телеоптику, првог дербија који је донео титулу, први излазак у Европу и улазак у Лигу шампиона 2010. године.

"У Партизану имамо једну посебну емоцију и само то да сте део ове приче вам даје осећај припадности. Тај осећај је важнији од било које бројке. Тај систем вредности желим да пренесем на млађе генерације", истакао је тренер црно-белих.

Уочи утакмице против Радника истакао је да је исто као и пред сваку другу.

"Имамо велики опрез. То је екипа у налету, фокусирани смо максимално и потпуно спремни смо. Није лако побеђивати у низу, зато имамо велики респект за сваког противника", поручио је Станојевић.

Утакмица 23. кола Суперлиге између Партизана и Радника на програму је у недељу од 13 сати у Хумској.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво