Читај ми!

Павков: Волим велике утакмице, на сваку лопту идем да дам гол

Сваки гол ме радује подједнако, а највише ме срећним чине тимски успех и резултат, изјавио је голгетер Црвене звезде Милан Павков, стрелац поготка у 93. минуту за реми против Милана 2:2.

Љубимац Звездиних навијача, стрелац два гола у историјској победи против Ливерпула, за клупски сајт истакао је да не дели утакмице на велике и оне друге.

"Свако има своју улогу на прекиду, мој задатак је био да будем на првој стативи. На сваку лопту идем са надом и вером да ћу постићи погодак. Професионалац сам и свака утакмица ми је велика и битна - изјавио је Павков.

Павков истиче да му значи подршка клуба, да је гол посветио породици, а такође је открио и да ли је разменио дрес са играчима Милана.

"Највише ми значи подршка породице, али ми значи и подршка генералног директора Звездана Терзића. Настојаћу да и у наредном периоду постижем голове. Немам навику да размењујем дресове после утакмице, више волим да их сачувам и поклоним неком Звездином навијачу", рекао је Звездин нападач.

За крај нашалио се Павков око тога да ли ће му навијачи поново доћи испод прозора, као када је постигао два гола Ливерпулу.

"Можда и планирају, али морају да знају да не живим више на тој адреси", закључио је Павков. 

среда, 08. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара