Станојевић зна колико је тешко у Ивањици, Бонџулић се нада прекиду лоше традиције

Тренер фудбалера Партизана Александар Станојевић изјавио је да његов тим чека тешко гостовање у Ивањици, али да су максимално спремни за меч против Јавора у 22. колу Суперлиге.

Црно-бели у среду од 13 сати играју против Јавора у Ивањици.

"Сутра нас чека неугодно гостовање у Ивањици. Сви су здрави сем Александра МИљковића, који осећа последице прошле утакмице против Пазара. Он неће бити у екипи, остали су спремни", рекао је Станојевић на видео конференцији за медије.

Партизан је у серији од девет победа у Суперлиги, док Јавор од наставка пролећног дела сезоне нема пораз.

"Идемо на пут и знамо шта нас чека тамо. Увек је било тешко играти у Ивањици, они имају добре резултате од наставка сезоне. Максимално спремни улазимо у ту утакмицу. Испратили смо све утакмице Јавора од наставка сезоне, чак и из припремног периода", поручио је Станојевић.

Тренер фудбалера Јавора из Ивањице Игор Бонџулић каже да његов тим жели да неугодну традицију против Партизана јер против црно-белих не зна за победу у првенственим утакмицама.

"Не морам много да говорим о наредном противнику и лошој традицији коју имамо против Партизана. Мислим да сви у клубу имамо прилику да покажемо да вредимо и да имамо моћ да се супротставимо тако квалитетном противнику, па се надам да ћемо успети да наставимо низ позитивних резултата који смо започели овог пролећа. Морамо дати све од себе, играти без превеликог респекта и покушати да остваримо оно што смо планирали", рекао је Бонџулић за клупски сајт.

Екипа Јавора Партизан дочекује након четири бода освојена у претходне две утакмице, дефанзивац Филип Павишић истиче добру атмосферу у свлачионици и такође се нада доброј игри и наставку добре серије.

"Започели смо полусезону добро. Остаје жал што нисмо однели сва три бода из Крушевца, али смо задовољни и бодом. Атмосфера је супер. Спремамо се за Партизан, анализирамо их. Не смемо одавати превелики респект према њима, иако га заслужују. Желимо да наставимо добру серију резултата", рекао је Павишић.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи