Читај ми!

Владимир Вулетић напустио Партизан

Потпредседник ФК Партизан Владмир Вулетић поднео је оставку на ту функцију.

Како је навео у званичном саопштењу, које је пренето на сајту клуба, оставку је поднео због вишедневног "таблоидног напада на клуб, проузрокованим хапшењем навијача, јавног линча и цртања мета челницима црно-белих", са којима, бар са оним најближим сарадницима, како је навео, такође "више није био на истим таласним дужинама".

"У фудбал сам ушао чиста срца и бавио се искључиво правом у фудбалу. Ово није оно за шта сам се борио, изгарао нарушеног здравља и нисам узмицао, чак ни када сам разапињан на таблоидним странама знајући да је, како рече Шекспир  'боље је умрети у борби него у страху. Смрт победи ко у борби нађе гроб. Ко умре у страху, тај је смртни роб'. Зато је време да ме неко други, бољи и умешнији, наследи", написао је Вулетић, преноси се на сајту црно-белих.

"Подносећи ову неопозиву оставку на место потпредседника и члана УО ФК Партизан, желим свим бројним дивним, јавности невидљивим, људима у клубу, тим правим тихим херојима, играчима и стручном штабу сваки даљи успех и борбу непрестану, брехтовским речима:"У мрачна времена, хоће ли бити песме?Да, биће песме о мрачним временима", стоји у Вулетићевом саопштењу.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво