Читај ми!

Станојевић: Спремни смо, али прва утакмица је увек тешка

Спремни смо, веома сам задовољан како смо одрадили припреме, али прва утакмица је увек тешка и морамо да будемо фокусирани, изјавио је тренер Партизана Александар Станојевић уочи меча против Напретка на старту пролећног дела Суперлиге.

Црно-бели у суботу од 17 сати у Хумској дочекују тим који води Милан Ђуричић, некадашњи први асистент Сава Милошевића у Хумској.

"Имају искусног шефа стручног штаба, ког изузетно ценим. То је клуб са традицијом, незгодан за Партизан. Играли су припремне утакмице са мало голова. Прва утакмица је увек тешка, после припрема је увек тешко, морамо да се фокусирамо", рекао је Станојевић на видео конференцији за медије.

Станојевић је додао и да су сви у тиму здрави, сем повређеног голмана Немање Стевановића и да једва чекају да изађу на терен.

"Добро смо "подмазани", задовољан сам. Мислим да смо све одрадили, видећемо да ли ће да "шкрипи" када крену утакмице. Баш сам задовољан како смо одрадили припреме", рекао је Станојевић.

Шеф струке црно-белих истакао је и да нема диелму око стартних 11, мада му се много играча наметнуло.

"Јуче сам решио, остало је још да видимо око Александра Миљковића, колико може и да ли је спреман, остало смо све решили. Без обзира шта се сутра деси на утакмици, мењаћемо три-четири играча. Желим да дам респект свим момцима који су одлично одрадили припреме, да сви буду у фокусу. У зависности како ко буде играо, искристалисаће се тим. Сви играчи су подигли ниво форме", закључио је Станојевић.

петак, 20. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи