Читај ми!

Барселона избегла судбину Реала и Атлетика и елиминисала друголигаша

Фудбалери Барселоне тешком муком су се пласирали у четвртфинале Купа краља, пошто су након преокрета савладали Рајо Ваљекано. Каталонци су у седмој узастопној утакмици на гостујућем терену губили у другом полувремену, али су успели да преокретну и прођу даље.

Блауграна је тако избегла судбину великана из Мадрида, Реала и Атлетика, који су доживели шокантне поразе у раној фази такмичења.

Пошто су у првом полувремену промашили неколико добрих шанси и три пута погађали оквир гола, изабраници Роналда Кумана су доживели шок у 63. минуту.

По десном боку је пробио Алваро Гарсија и послужио свог презимења Франа, којем није било тешко да затресе мрежу са пола метра.

Тада је холандски стручњак направио троструку измену, а гости дошли до изједначења само шест минута касније – Френки Де Јонг је лепо проиграо Антоана Гризмана, овај асистирао Леу Месију којем није било тешко да савлада голмана Столета Димитријевског.

Тада су Каталонци добили потребну мирноћу, да би у 80. минуту стигли до преокрета. Меси је идеално пронашао резервисту Ђордија Албу, овај асистирао Де Јонгу за 2:1.

Холандски репрезентативац је тако наставио са сјајном формом и постигао четврти погодак у последњих месец дана.

Уз нове проблеме каталонски гигант је ипак сачувао вођство до краја и избегао да трећи пут у последња четири сусрета игра продужетке.

Претходно је Севиља са 3:0 декласирала Валенсију.

среда, 08. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара