Читај ми!

Шок терапија није уродила плодом, Челси без победе на Тухеловом дебију

Томас Тухел дебитовао је на клупи Челсија, али његов тим није успео да савлада Вулверхемптон у 20. колу Премијер лиге. Челси је одиграо нерешено без голова (0:0) са "вуковима" и наставио са слабом формом упркос шок терапији у виду промене тренера.

Све очи на Острву биле су уперене у "Стамфорд Бриџ", где је 24 сата раније стигао Тухел, уместо доскорашњег менаџера Френка Лампарда.

Тухел је имао времена да одради један само тренинг са екипом пре него што је у госте стигао Вулверхемптон, на челу са Нуном Еспиритом Сантом.

Немачки стручњак направио је неколико промена у стартној постави, на клупи је оставио Мејсона Маунта, који је јавно исказао подршку Лампарду, а дуел је почео изузетно споро.

"Плавци" су имали посед лопте, покушавали да нападају, али нису били конкретни. Њихова оружја су била тупа и, осим једне полуприлике Каија Хаверца, потпуно су подбацили у последњој трећини терена.

На одмор се отишло без голова, да би домаћин појачао притисак по истеку сата игре. Тада су упутили три ударца у кратком временском року, Бен Чилвел је промашио најбољу шансу, да би на другој страни Нето у 71. минуту погодио пречку.

Покушао је некадашњи шеф стручног штаба Борусије Дортмунд и Пари Сен Жермена да изменама размрда своје изабранике, кренуо је на све или ништа, али без успеха.

Вулвси су се организовано бранили и на крају сачували мрежу, па је Челси наставио са слабим учинком. У последњих девет утакмица екипа је постигла само осам голова и једино позитивно јесте што нису примили гол, што им није често полазило за ногом у последње време.

Након овог ремија заузимају осмо место са 30 бодова, док је Вулверхемптон 13. са 23.

У другој утакмици у истом термину, Барнли је два пута губио од Астон Виле на свом стадиону, али је тријумфовао са 3:2.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво