Читај ми!

Звезда отпутовала у Турску, придружио се и Катаи

Фудбалери Црвене звезде отпутовали су у Турску, где ће наставити други део припрема за пролећни део сезоне. Црвено-бели ће у Анталији до 1. фебрура имати четири пријатељске утакмице.

После првог дела припрема фудбалери Црвене звезде ће у Анталији, у пријатељским мечевима покушати да примене све што су увежбавали на Кипру.

Пред тимон Звезде су четири пријатељске утакмице у којима ће се срести са тимом Сласка 22.јануара, затим ће три дана касније играти са Уфом и са Марибором 28. јануара.

Последњи меч одиграће 31. јануара са Шахтјором после чега следи повратак у Београд и пролећни изазови у Суперлиги, Купу Србије и Лиги Европе.

Тренер Дејан Станковић је на други део припрема повео 29 играча а тиму се придружио и Александар Катаи.

На Станковићевом списку су: Милан Борјан, Зоран Поповић, Никола Васиљевић, Марко Ћопић, Милан Гајић, Марко Гобељић, Милош Дегенек, Немања Милуновић, Радован Панков, Страхиња Ераковић, Милан Родић, Секу Саного, Његош Петровић, Ричард Одада, Вељко Николић, Никола Станковић, Мирко Иванић, Гелор Канга, Ел Фарду Бен, Аксел Бакајоко, Жељко Гаврић, Срђан Спиридоновић, Алекса Вукановић, Александар Катаи, Славољуб Срнић, Дијего Фалћинели, Милан Павков, Никола Крстовић и Марко Лазетић.

Црвена звезда је за Анталију отпутовала авионом "Новак Ђоковић", што су на свом сајту прокоментарисали да "шампиони иду уз шампионе".

четвртак, 28. март 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво