Читај ми!

Меси први пут искључен откад игра за Барсу, Билбао комплетирао сензацију у Суперкупу

Фудбалери Атлетик Билбаа остварили су један од највећих успеха у новијој клупској историји и тријумфовали у овогодишњем Суперкупу Шпаније. Баски су после великог преокрета у финалу у Севиљи савладали Барселону после продужетака са 3:2 и тако дошли до трећег трофеја у овом такмичењу. Дуел је обележио и црвени картон Лионела Месија, који је искључен први пут у клупској каријери.

Билбао је направио праву сензацију јер је у само неколико дана прво елиминисао Реал Мадрид, а потом победио и Барселону у борби за пехар.

Тиме је оставио Роналда Кумана без првог озбиљног резултата на клупи Каталонаца, а Атлетик је до тријумфа дошао на импресиван начин.

Два пута су се изабраници тренера Марселиња враћали после вођства Блаугране – Гризманове поготке су неутралисали прво Оскар де Маркос, а потом и Асјијер Виљалибре, који је у 90. минуту изборио продужетке.

Већ на старту првог један од најбољих играча црвено-белих Ињаки Вилијамс је постигао спектакуларан погодак са ивице казненог простора и донео свом тиму велико славље.

У Барселони нису били задовољни одлукама судије, а кулминација свега на терену догодила се у 121. минуту, када је Меси због ударања лактом зарадио искључење.

Он је то учинио у покушају да се ослободи ривала и остаће уписано да је први пут у каријери добио црвени картон у клупским мечевима.

До сада је два пута "поцрвенео" када је играо за репрезентацију Аргентине.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво