Читај ми!

Фудбалери Партизана отпутовали у Белек на припреме

Фудбалери Партизана отпутовали су у Труску на примере за пролећни део сезоне у оквиру којих ће одиграти пет тренинг утакмица. Тренер Александар Станојевић је на пут повео 30 првотимаца и шесторицу омладинаца који су за ове припреме прикључени најбољој селекцији.

Тренер Станојевић је и скратио списак играча које је прозвао 8. јануара, па су тако у Београду остали штопер Душан Лалатовић, десни бек Периша Пешукић, крилни нападачи Никола Чолић и Денис Стојковић.

На пут није кренуо ни Александар Миљковић који је остао ради додатних испитивања због болести.

Такође, у Турску неће ићи ни голман Александар Поповић, леви бек Слободан Урошевић, као и крилни нападач Филип Стевановић који ће ићи у САД на турнеју са репрезентацијом Србије.

На списку играча које је тренер Александар Станојевић повео у Белек су Владимир Стојковић, Немања Стевановић, Лазар Славковић, Марко Живковић, Маки Бањак, Светозар Марковић, Бојан Остојић, Игор Вујачић, Алекса Пурић, Иван Обрадовић, Рајко Брежанчић, Саша Зђелар, Александар Шћекић, Милан Смиљанић, Бибрас Натхо, Такума Асано, Филип Холендер, Александар Лутовац,Вања Влаховић, Никола Јовић, Лазар Марковић, Милош Јојић, Лазар Павловић, Сејдуба Сума, Михајло Петковић, Жан Кристоф Бајбек, Никола Штулић, Самед Баждар и Марко Миловановић.

Црно-бели ће у турском Белеку бити до 29. јануара и одиграће пет контролних утакмица.

Први меч црно-бели играће 17. јануара против пољског Заглебја, три дана касније ривал ће им бити Рубин из Катања, а 25. играће против украјинске Десне.

За 28. јануар заказане су две утакмице, преподне ће играти против Руха, тима из Белорусије, док ће им поподне ривал бити Зорја.

Утакмица са Украјинцима биће последњи контролни меч пред повратак у Београд.