Читај ми!

Мркела: Kанга остаје, даље спекуалције дестабилизују клуб

Гелор Kанга остаје у Црвеној звезди и све даље спекулације на ову тему доживљавамо као покушај дестабилизације клуба, изјавио је спортски директор црвено-белих Митар Мркела.

Kанга је недавно, после утакмице у Либерецу, имао вербални сукоб са тренером Дејаном Станковићем и клуб се огласио саопштењем да сигурно остаје и да ће бити кажњен према правилнику.

У међувремену, поједини медији поново су објавили да је Станковић "прецртао" Kангу и да је репрезентативац Габона на излазним вратима клуба.

"Поводом нових написа да Kанга напушта Црвену звезду, желим још једном да поновим да он неће напустити наш клуб. Kлуб се већ једном званично огласио по том питању и јасно рекао да ће Kанга бити кажњен у складу са клупским правилником, али да његов останак у Звезди није споран", рекао је Мркела и додао:

"Kанга нам је потребан као играч за све велике изазове који су пред нама. Разговарали смо са њим и бориће се за место у тиму и то сви звездаши треба да знају. Све даље спекулације на ову тему доживљавамо као покушај дестабилизације нашег клуба", истакао је Мркела у изјави достављеној медијима.