Читај ми!

Звезда: Кангу чека казна и настављамо даље заједно

Фудбалски клуб Црвена звезда потврдио је да је дошло до вербалног сукоба између Гелора Канге и тренера Дејана Станковића, али и одбацио медијске спекулације да ће репрезентативац Габона напустити екипу.

Како су раније пренели домаћи медији, Станковић и Канга сукобили су се на полувремену утакмице против Либереца због чега Звездина "осмица" није био у тиму против Бачке и Металца и због чега би наводно могао да напусти клуб.

Црвено-бели потврдили су да је дошло до сукоба, али демантовали растанак српског клуба и Габонца.

"Поводом информација о вербалном сукобу шефа стручног штаба Дејана Станковића и Гелора Канге, Црвена звезда жели да појасни ситуацију како би се прекинула сва нагађања. Сукоба у екипама увек има и биће их. Не постоји клуб и екипа имуни на тако нешто. Ипак, нећемо дозволити да ово утиче на екипу. Разговарали смо са Кангом и биће сходно клупском правилнику кажњен, схватио је грешку и прихватио одлуку. Он има уговор са Црвеном звездом на три године и настављамо даље заједно", наводи се у саопштењу црвено-белих.

Канга је ове сезоне у свим такмичењима уписао 18 наступа у дресу Звезде, у којима је постигао три гола и забележио пет асистенција.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво