Читај ми!

Звездин Италијан Фалчинели се обрадовао Милану: Већ сам им дао гол

Нападач Црвене звезде, Италијан Дијего Фалчинели срећан је што ће његов тим у Лиги Европе играти против славног Милана. Искрен да будем, одушевио сам се кад сам видео да смо на жребу извукли Милан, поручио је.

Вољом жреба у Ниону, јуче су у шеснаестини финала Лиге Европе спојени некадашњи прваци Европе и света - Црвена звезда и Милан.

"Реч је о феноменалној екипи и већ сам чуо да је Црвена звезда имала много спектаклуларних дуела са италијанским великаном. Тако да, заиста се радујем том мечу и у овом тренутку само о томе размишљам. Једна од већих жеља на пролеће ми је да одиграмо што боље против Милана и обезбедимо пролазак у наредну рунду елиминиационе фазе Лиге Европе", изјавио је Фалчинели за клупски сајт.

Много пута је Звездин нападач у каријери одмеравао снаге са Миланом, а када је био фудбалер Кротонеа успео је и да на Сан Сиру постигне гол.

"Имам искуство играња утакмица са Миланом, а успео сам и да им постигнем погодак. Надам се да ћу успети то да учиним и у дресу Црвене звезде. Немам дилеме да ће бити прави спектакл, а надам се да ће до тад моћи наши навијачи моћи да присуствују мечу и помогну нам", поручио је Фалћинели.

Први дуел два тима на програму је 18. фебруара у Београду, а реванш је недељу дана касније на ”Сан Сиру”.