Читај ми!

Станковић о Милану: Биће спектакл, надам се са навијачима

Не плашимо се никога, али поштујемо свакога. Реалиста сам у животу, свестан сам да немамо право да претимо, али нећемо одустати. Тражићемо наше шансе и "биће борба непрестана", рекао је тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић након што је жреб Лиге Европе "спојио" црвено-беле са италијанским Миланом.

"Снажан противник. Јуче сам гледао утакмицу између Милана и Парме, где је Парма одиграла феноменално, али је Милан сво време био доминантан. Лидери су на табели у Серији А, а не треба трошити време за причу о њиховој историји и о томе какав су фактор у европским такмичењима", рекао је Станковић за клупски сајт.

Звездин тренер је својевремено у дресу Интера имао диоста успеха против градског ривала.

"У последњих пар година пролазе кроз транзицију, али утисак је да су у овој сезони пронашли равнотежу. Са тренером Пиолијем су добили доста тога, ради се о одличном стручњаку. Биће спектакл, немам дилему. Волео бих да се нешто промени до тада што се тиче навијача. Када би могли да играмо на пуној Маракани... То је нешто што прижељкујемо", истакао је Станковић.

Респектује Станковић седмоструког шампиона Европе, али се не плаши.

"Они ће наставити да играју првенство, али нас чека пауза и могућност да се још боље спремимо. Бићемо свежији, одрадићемо и припреме. Опет, Милан је добар тим, чекају нас две утакмице, надиграваћемо се", поручио је Станковић.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво