Читај ми!

Звезда ремијем са Слованом завршила групу, следи нокаут фаза

Фудбалери Црвене звезде одиграли су реми без постигнутих голова са екипом Слована у Либерецу у оквиру последњег кола групне фазе Лиге Европе. Црвено-бели су раније изборили пласман у нокаут фазу европског такмичења, а противника ће сазнати 14. децембра.

Фудбалери Црвене звезде су без резултатског императива и притиска отпутовали за Либерец на меч са Слованом и тако су и наступали против Чешке екипе.

Српски шампион је већ раније обезбедио европско пролеће, те је са Слованом играо за престиж, новац и бодове на Уефиној ранг листи.

Меч није обиловао шансама и шутевима на обе стране, већ борбом на средини терена за сваку лопту.

Дуго је владало одмеравање снага и тактичко надмудривање, обе екипе биле су опрезне, стрпљиве, чекале своје шансе, али их нису користиле, због чега је меч и завршен без постигнутих голова.

У првом полувремену Звезда је створила једну, вероватно и најбољу шансу на мечу, када је Бен погодио стативу, након центаршута Родића.

Домаћин је са друге стране претио преко Мускере, који се два пута пронашао у изгледној позицији, али оба пута шутирао преко гола.

У другом делу игре обе екипе су претиле, Звезда у нешто више ситуација, али сем када је Фалћинели постигао гол руком, мреже се нису тресле.

У пар ситуација у одличним шансама налазио се Вељко Николић, али су његови шутеви завршили мало поред и преко гола Слована.

Борјан је на другој страни успео да укроти или одбрани све ударце ривала, па промене резултата до краја сусрета није било.

Звезда групну фазу Лиге Европе завршава са 11 бодова и на другом месту Групе Л, иза Хофенхајма који је имао 16 бодова, а испред Слована који је имао 7, као и Гента који није освојио бод ове сезоне.

Шампион Србије противника у шеснаестини финала Лиге Европе сазнаје 14. децембра, када ће се одржати жреб. 

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво