Читај ми!

Станојевић: Спремни смо за Чукарички и интензивну утакмицу

Тренер фудбалера Партизана Александар Станојевић рекао је да против Чукаричког у мечу 17. кола Суперлиге очекује тежак и интензиван сусрет.

Црно-бели у суботу од 16 сати у дербију кола дочекују екипу Чукаричког на стадиону у Хумској.

"Играмо добро у последње време, не само против ТСЦ-а. У добром смо расположењу, имамо за ривала изузетно стабилну екипу, која је у горњем делу табеле и бори се за Европу. Мислим да ће утакмица бити неизвесна, интензивна, са доста шанси, за разлику од претходних које смо играли код куће. Они ће стварати шансе, морамо да будемо спремни на једну интезивну утакмицу. У доброј смо форми, видећемо", рекао је Станојевић на видео конференцији за медије.

Како каже тренер црно-белих, највећа опасност од екипе коју предводи Душан Ђорђевић долази из напада.

"Имају директне играче, могу да нападну и из другог плана. Изузетно су опасни, конкретни и директни. Није чудо што седам утакмица не знају за пораз", додаје Станојевић.

Партизан на сутрашњем мечу неће моћи да рачуна на Филипа Холендера, који је позитиван на коронавирус, а на позицији нападача неће бити ни Жана Кристофа Бајбека ни Лазара Марковића.

"Таква је ситуација, проблематично је само то што су три нападача повређена. То је једини проблем. Ми смо Партизан, имамо фонд играча. Бајбек се прикључиуо екипи и почео је са тренинзима. Видећемо када ће бити спреман. Марковић је био на одређеним терапијама и није спреман", закључио је Станојевић.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво