Читај ми!

Сити ремијем до првог места, Марсељ са пенала ”окренуо” Олимпијакос

Фудбалери Манчесер ситија обезбедили су прво место у групи Ц и пласман у наредну, нокаут фазу Лиге шампиона након ремија у Порту (0:0), док је Марсељ након преокрета и победе над Олимпијакосом (2:1) остао ”жив” у борби за европско пролеће.

Екипа Пепа Гвардиоле је до дефинитивног тријумфа у групи Ц Лиге шампиона дошла тако што је у Португалији одиграла 0:0 са Портом.

Меч на ”Драгао” стадиону био је интересантан и протекао је у апослутној доминацији гостију из Енглеске (шутеви 19:2), али голова ипак није било. 

Најближи томе је био Габријел Жезус, чији је погодак у 80. минуту поништен због офсајда, а све након консултовања ВАР технологије.

Много више узбуђења и три гола виђена су у Француској, на ”Велодрому”, где је Марсељ преокретом дошао до победе над грчким шампионом Олимпијакосом - 2:1.

Меди Камара је довео Пирејце у предност у 33. минуту, али је Димитри Паје са два сигурна извођења пенала у 55. и 75. минуту утакмице донео велики преокрет и победу, која наду у европско пролеће у Лиги Европе оставља живом.

Ипак, један гол који су црвено-бели постигли био им је довољан да стекну предност у међусобном окршају (у првом мечу код куће славили су са 1:0), а врло је могуће да ће тај сегмент бити и пресудан када је реч о борби за треће место.

Ипак, све ће бити јасније након наредног, шестог и последњег кола, у којем ”Оли” дочекује Порто а Олимпик путује у Манчестер.

Резултати петог кола групе Ц:

Порто - Манчестер сити 0:0
Олимпик Марсељ - Олимпијакос 2:1 (0:1)

Табела:

1. Манчестер сити 13
2. Порто 10
3. Олимпијакос 3
4. Олимпик Марсељ 3

уторак, 19. март 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво