Читај ми!

Станојевић: Са опрезом и респектом против ТСЦ-а

Тренер фудбалера Партизана Александар Станојевић рекао је да је ТСЦ тим вредан поштовања, као и да недељном дуелу морају прићи и са дозом опреза.

Црно-бели у недељу од 17 сати гостују ТСЦ-у у 16. колу Суперлиге.

"Играмо против непредвидиве екипе у овој сезони, која је прошле године била стабилна. После Звезде, постигли су највише голова. То је екипа која може да пет, седам голова. Морате да имате дозу опреза и респекта према њима. ТСЦ има стабилност као клуб, имају континуитет и сигурно да је то предност, али спремни смо", рекао је Станојевић на видео-конференцији.

Станојевић је истакао да је здравствени билтен задовољавајући.

"Бајбек још није спреман, Лазар Марковић је на 'граници'. Остали се опорављају од короне. Задовољни смо, има нас у довољном броју".

Станојевић је упитан и да ли Партизан ради на поправљању реализације, с обзиром на то да му следи серија тешких мечева прво са ТСЦ-ом, Чукаричким, Вождовцем и екипом Младости из Лучана, у којима ће бити важно да постигну више од једног гола.

"Ми смо одавно у тешким утакмицама, с обзиром да нам првопласирани већ бежи доста бодова. Радимо на реализацији, имамо проблем што немамо класичног нападача, стицајем околности што је Бајбек повређен. Имамо Николу Штулића, који је млад у овом тренутку. Радимо, надам се да ћемо постизати голове", закључио је Станојевић.

четвртак, 18. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво