Читај ми!

Краљев гамбит на "Меаци", Интеру измиче осмина финала

Фудбалери Реала савладали као гости екипу Милана са 2:0, у дерби утакмици четвртог кола Групе Б Лиге шампиона. Борусија у Менхенгладбаху још једном убедљива против Шахтјора, овога пута 4:0.

Како сезона одмиче, Реал игра све сигурније, а то је на својој кожи осетио Интер, који и други пут поражен од "краљевског" клуба - 0:2.

После победе у Мадриду од 3:2, Реал је и на "Ђузепеу Меаци" славио против Интера, који се сада налази у изузетно тешкој ситуацији, на зачељу табеле Групе Б са само два освојена бода.

Екипа Зинедина Зидана повела је већ у 7. минуту. Барела је оборио Нача у свом казненом простору, а судија Ентони Тејлор покао на белу тачку. Азар је сигуран, Реал стиже до предности.

Можда би коначан исход меча био другачији да није било глупости Артура Видала. Чилеанац је баш претерао са протестима у 33. минуту, па му је енглески судија показао два жута картона - аутоматски и искључење.

Коначан резултат поставио је Родриго у 59. минуту, а Бразилац је у игри провео само 33 секунде пре него што се уписао у листу стрелаца.

Реал је тако други на табели са седам освојених бодова, док је Интер последњи са само два.

Прво место са осам бодова и даље чува Борусија, која је нешто раније у Менхенгладбаху савладала Шахтјор са убедљивих 4:0.

Борусија је и пре две недеље била боља од Украјинске екипе, а до победе у Немачкој стигла је већ у првом полувремену, после вођства од 3:0.

Коначан резултат поставио је Вендт у 77. минуту.

У наредном колу Реал иде у Украјину, док Интер гостује код Борусије.

четвртак, 19. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи