Читај ми!

Ибрахимовић рекордни дванаести пут најбољи играч Шведске

Фудбалер Милана Златан Ибрахимовић изабран је и ове године за најбољег играча Шведске по дванаести пут у каријери, чиме је поставио нови својеврстан рекорд. Ибрахимовић је награду посветио навијачима истакавши да му изузетно недостају на трибинама.

Звезда „росонера" се успешно вратио у европски фудбал и ове године је за свој тим постигао 22 гола на 30 мечева у свим такмичењима.

Ибрахимовић, који ускоро пуно четрдесет година, захвалио се на друштвеним мрежама свима на подршци истакавши да овогодишњу награду посвећује навијачима управо зато што не могу бити на трибинама.

„Много је празно без навијача и надам се да ће се све вратити у нормалу, како бисмо могли да уживамо у ономе што радимо на терену. Без њих није исто. Награду посвећујем баш онима, који су били са мном и када сам био тешко повређен и који су ми помогли подршком. Тешко је било тада, нарочито на менталном плану, јер то није била нимало лака ситуација. У сваком случају, не могу рећи збогом фудбалу пред празним трибинама. Зато обећавам навијачима да их чекам на терену, иако имам 39 година. Моји циљеви су везани и за четврту деценију живота", навео је Ибрахимовић.

Златан Ибрахимовић је награду за најбољег фудбалера Шведске први пут освојио 2005. године.

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво