Читај ми!

Одлучујући меч за Интер и Реал у Лиги шампиона

Фудбалери Интера домаћини су Реалу у четвртом колу Лиге шампиона у за њих можда одлучујућој утакмици за опстанак у елитном такмичењу. Меч на стадиону Ђузепе Меаца почиње у 21 час уз директан пренос на Првом програму РТС-а. Стрим је на РТС Планети (само за кориснике из Србије), док ток меча и промене резултата можете пратити на нашем порталу.

У наставку четвртог кола Лиге шампиона игра се осам мечева, а дуел Интера и Рељала на стадиону Ђузепе Меаца пресудан је за групу Б у којој су на водећим позицијама Борусија из Менхенгладбаха и Шахтјор испред вечерашњих ривала.

После три одиграна кола Реал има четири а Интер два бода, па ће вечерашња утакмица одлучивати ко од њих остаје у борби за прво место у групи.

Интер је домаћин и императив победе се намеће за тим Антонија Контеа који неће моћи да рачуна на неколико играча због заражености коронавирусом, а међу њима је и наш интернационалац Александар Коларов.

Са друге стране и Зинедин Зидан има своје проблеме и велико је питање жоће ли у тим уврстити Луку Јовића.

Меч Интера и Реала на стадиону Ђузепе Меаца почиње у 21 час уз директан пренос на Првом програму РТС-а. Стрим је на РТС Планети (само за кориснике из Србије), док ток меча и промене резултата можете пратити на нашем порталу.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво