Читај ми!

Јунајтед на челу групе, ПСЖ победио под морањем

Фудбаери Пари Сен Жермена савладали су минималним резултатом тим Лајпцига (1:0) у дербију вечери и групе Х, а можда и одлучујућем окршају за пласман у наредну фазу Лиге шампиона. Манчестер јунајтед сигурно, рутински и убедљиво са Башекшехиром из Истанбула - 4:1.

Након што је у прошлом колу поражен у Немачкој од истог ривала са 2:1, ПСЖ је у Паризу успео да надокнади тај минус.

Истина, победио такође са једним голом разлике, али им је тај један гол био довољан до стекну предност у међусобном скору јер су дали претходно гол у гостима.

Одлучујући моменат меча био је онај из 9. минута, када је Анхел Ди Марија помало и театрално пао на ивици шеснаестерца. Судија је тај старт Сабицера окаректерисао као пенал, који два минута касније, у 11. минуту, сигурно реализује Бразилац Нејмар.

До краја првог, а и уцелом другом полувремену бољи и опаснији је био тим из Немачке, али ипак није успео да пронађе пут до гола Наваса. 

У другом мечу групе Х, Јунајтед је на ”Театру снова” без икаквих проблема добио шампиона Турске Башекшехир - 4:1.

Рано ”отварање” ривала преко поново расположеног Бруна Фернандеша у 7. минуту, те његов други гол у 19. и реализовани пенал Рашфорда у 35. минуту трасирали су пут ка сигурној победи.

У наставку меча виђен је по један гол на обе стране. Туруц је био прецизан из прекида у 75. минут,у а онда у надокнади коначан резултат четвртим голом за ”ђаволе” поставља Даниел Џејмс.

Јунајтед сада има девет бодова и налази се на челу групе два кола пре краја. ПСЖ и Лајпциг имају по шест, док је Башекшехир на последњем са три бода освојеним управо против вечерашњег разгоропађеног ривала.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво