Читај ми!

Станковић: Тимска победа, остварена на тежи начин

Још једна тимска победа, баш као против Гента, остварена на тежи начин, али пре свега због односа према дресу, клубу и саиграчима, рекао је тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић после преокрета против Инђије за нове бодове.

Фудбалери Црвене звезде савладали су Инђију са 3:2 (1:0) у последњем мечу 14. кола Суперлиге Србије, а тренер Станковић је после меча истакао да је тим добро одиграо утакмицу упркос великој препотерећености.

"Тешко је играти у ритму на свака три дана и није било лако спремити утакмицу, те видети ко је уморан, ко је имао повреде, болести, излазио из прехлада. Свака част момцима. Одиграли смо преко наших могућности, а посебно сам поносан на то да нисмо улазили у нервозу и конфузију. И кад су гости изједначили и преокренули, нисмо паничили, већ смо наставили да играмо, стварамо шансе и верујемо у победу. Кад имаш појединце као што имамо ми, то дође до изражаја", изјавио је Станковић.

Звездин тренер додао је да се екипа физички и ментално испразнила против Гента.

"Морамо да елиминишемо индивидуалне грешке, да то нисмо имали, меч би ишао у другом смеру. Не може увек да се побеђује и да све буде „глатко". Три бода су три бода и када је 1:0 и када је 5:0, не можемо више од тога да освојимо"

Није Станковићу сметала магла, а признао је да ће одмор због репрезентативне паузе пријати свима.

"С клупе нисмо ни приметили да је магла, односно није нам сметала, али не знам како су остали то видели. Све честитке момцима свакако, знамо шта су прошли у четвртак. Пријаће нам одмор свима", закључио је Станковић.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво