Читај ми!

Милан извукао бод против Вероне

Фудбалери Милана и Вероне одиграли су нерешено 2:2 у последњем мечу седмог кола Серије А.

Милан је остао на првом месту на табели са 17 освојених бодова два више од другопласираног Сасуола, ове две екипе уз петопласирани Јувентус за сада су непоражене у Серији А. Верона је осма са скором од три победе, три нерешена резултата и једним поразом.

Велика борба виђена је на Сан Сиру. Верона је водила 2:0, али није успела да издржи до краја. Виђен је по један аутогол на обе стране, Ибахимовић је промашио пенал за изједначење. На асистенцију ВАР-а поништен је гол за домаћине. На крају подела бодова.

Верона је повела у петом минуту. После корнера створила се гужва у казненом прстору, на гол линији одлично се снашао Барак и угурао лопту у гол.

Гости су удвостручили предност у 19. минуту. Слободан ударац искоса са десне стране за Верону. После центаршута лопта се одбија до Закагнија, који је опалио из прве, на путу до гола удара Калабрија, који јој мења правац и завршава у мрежи.

Од почетног шока Милан се опоравио у 27. минуту, поново аутогол, овог пута на другој страни. Брзи напад домаћина, након цетаршута са десне стране лопту је захватио Кеси, она погађа у тело Мањанија и завршава у мрежи.

Дуго је Верона одолевала налетима Милана. У 65. минуту Ибрахимовић је имао прилику да изједначи са беле тачке. Међутим, његов ударац се од пречке одбио у гол-аут.

У 90. минуту Калабри је постигао гол, који је након асистенције ВАР-а поништен јер је предходно Ибрахимовића лопта погодила у руку.

Ипак, Милан је стигао до изједначења у трећој минути надокнаде времена. Дијаз је из казненог простора са гол-аут линије упутио центаршут, највиши у скоку је био Ибрахимовић и главом постигао гол.

Серија А, седмо коло:

Петак:
Сасуоло - Удинезе 0:0

Субота:
Каљари - Сампдорија 2:0
Беневенто - Специја 0:3
Парма - Фјорентина 0:0

Недеља:
Лацио - Јувентус 1:1
Аталанта - Интер 1:1
Ђеноа - Рома 1:3
Торино - Кротоне 0:0
Болоња - Наполи 0:1
Милан - Верона 2:2

Табела:
1. Милан 17
2. Сасуоло 15
3. Наполи 14
4. Рома 14
5. Јувентус 13
6. Аталанта 13
7. Интер 12
8. Верона 12
9. Лацио 11
10. Сампдорија 10
11. Каљари 10
12. Фјорентина 8
13. Специја 8
14. Болоња 6
15. Парма 6
16. Беневенто 6
17. Ђеноа 5
18. Торино 5
19. Удинезе 4
20. Кротоне 2

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво